Sprekers

René ten Bos

René ten Bos

Prof.dr. René ten Bos is hoogleraar filosofie aan de Faculteit der Managementwetenschappen, Radboud Universiteit. Sinds april 2017 is hij ‘Denker des Vaderlands’. Hij is de auteur van diverse boeken, waaronder ‘Bureaucratie is een inktvis’ (winnaar Socrates-wisselbeker voor het beste filosofieboek van dat jaar) en ‘Dwalen in het antropoceen’. René is tevens langjarig columnist voor Het Financieele Dagblad.

 
Henk Volberda

Henk Volberda

Prof.dr. Henk W. Volberda is hoogleraar Strategisch Management & Ondernemingsbeleid en Director Knowledge Transfer aan de Rotterdam School of Management, Erasmus Universiteit. Ook is hij wetenschappelijk directeur van het Erasmus Centre for Business Innovation. Eerder ontving hij de prestigieuze Igor Ansoff Strategic Management Award. Hij schreef meerder boeken, waaronder: 'Building the Flexible Firm, ‘De flexibele onderneming’, ‘Rethinking Strategy’ en ‘Strategic Management’. Tevens adviseert Henk diverse Europese overheidsorganisaties over innovatiebeleid en economische prestaties.  

 
Gerda van Dijk

Gerda van Dijk

Prof. dr. ir. Gerda van Dijk is zelfstandig consultant, gastdocent en spreker. Ze is Hoogleraar Publiek Leiderschap en Directeur van het Zijlstra Center for Public Control, Governance and Leadership, Vrije Universiteit, Amsterdam en hoogleraar Organisatie Ecologie aan de Universiteit van Tilburg, Tilburg School of Humanities. Gerda heeft zich gespecialiseerd in strategie-, leiderschap- en organisatie-ontwikkeling. Zij benadert organisatievraagstukken vanuit een ecologisch perspectief waarbij dynamiek, samenhang en continue verandering belangrijke trefwoorden zijn. Meer op gerdavandijk.nl of volg Gerda op twitter.

 
Jitske Kramer

Jitske Kramer

Jitske Kramer is Corporate Antropoloog. Spreker. Ondernemer. Facilitator. Oprichter van HumanDimensions. Auteur van de boeken ‘De Corporate Tribe’ (winnaar Managementboek van het Jaar 2016), ‘WoW! Wat een verschil’, ‘Normaal is anders’ en ‘Deep Democracy’. Jitske reist de wereld rond op zoek naar manieren om tribes te bouwen en onderlinge relaties sterk te maken. Maakt organisaties graag inclusief en safe for diversity.

 
Hans Vermaak

Hans Vermaak

Dr. Hans Vermaak is zelfstandig adviseur, docent en onderzoeker. Hij is tevens geassocieerd partner bij Sioo en bij Twynstra Gudde. Hij is vooral actief rond complexe veranderopgaven, vaak met een maatschappelijk tintje. Hans is onder meer bekend als auteur van ‘Plezier beleven aan taaie vraagstukken’ en als coauteur van de boeken ‘Leren veranderen’, ‘Leren in organisaties' en ‘Veranderen van maatschappelijke organisaties’. Zijn nieuwste boek ‘Iedereen verandert’ is net verschenen.

 
Gabriël Anthonio

Gabriël Anthonio

Prof. dr. Gabriël Anthonio is bestuurder in de geestelijke gezondheidszorg, Verslavingszorg Noord Nederland (VNN), bijzonder hoogleraar op het gebied van leiderschap aan de Rijksuniversiteit Groningen en Lector aan de Stenden Hogeschool. Vijf keer op rij is het hem gelukt een organisatie in crisis weer op de rit en tot bloei te krijgen. Anthonio weet theorie, werk- en levenservaring op inspirerende wijze aan elkaar te verbinden. Hij behoort tot een van de hoogst gewaardeerde sprekers op het gebied van leiderschap en veranderingen. Hij spreekt niet alleen het verstand aan, maar bovenal het hart. In het voorjaar van 2018 verschijnt zijn nieuwe boek ‘Leiderschap, met impact als een Zwitsers zakmes’.

 
Geheel vernieuwd programma
Nieuwe topsprekers
Logische opbouw met thema's

Gratis boek voor alle deelnemers

 

 
Perspectieven op veranderen  

Voor deelname aan deze collegereeks ontvang je PE-uren

 

NBA 18 PE-uren

Contact

Heb je vragen over deze collegereeks? Neem gerust contact op met:

Monique Krol
Congresmanager

moniquekrol@vakmedianet.nl
088-5840837

Vakmedianet gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie over het gebruik van cookies.